16 May 2011

Dian Pelangi's Style: Bawal Senorita!

Dian Pelangi's Style : Bawal Senorita





Pakai Secara Formal






Pakai secara santai







Bawal Senorita!

Senorita 1: Cocoa

Senorita 2: Light Cocoa

Senorita 3: Greyish Brown

Senorita 4: Baby Orchid

Senorita 5: Plum

Senorita 6: liliac

Senorita 7: Bubblegum



Senorita 8: Mustard

Senorita 9: Gold

Senorita 10: Light Gold

Senorita 11: Light Yellow





Senorita 12: Kelp

Senorita 13: Aqua

Senorita 14: Apple

Senorita 15: Light Kermit





Senorita 16:Graphite

Senorita 17: Silver

Senorita 18: Cobalt





Senorita 19: Dark Toffee

Senorita 20: Sand

Senorita 21: Cream





Senorita 22: Coffee

Senorita 23: Toffee





Senorita 24: Black

Senorita 25: Navy Blue






RM9 each

13 comments:

Nenek Fasola said...

style jugak kn pakai mcm ni..

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;)

miss teen said...

ya ya!harus cuber..

Anonymous said...

available lagi? ke tudung ni (:

miss teen said...

yes,still available lagi.

zalikhasiti said...

salam...
sis...eika nk tau toturial tudung nie blh mcm best jer...nak mncuba
:D

fqh.m said...

colour ape yang ade lagi?

nn said...

ada lagi ke yang? :) kalau ada mail me please? nnmeow[at]gmail[dot]com

miss teen said...

klu nk tau colour yg korang suke still ader ke x,email to teens.station@gmail.com
statekan code,pastu sy akan check kan availability colour yg diminta.TQ

ffydots said...

style <3
kalau saya nak ambil dalam 5 helai ada diskaun tak sis ?

Anonymous said...

borong???

HANIS AFIQ said...

IF BORONG DLM 10HELAI DPT BERAPA YER?

HANIS AFIQ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

stok tudung ni ade lg ke?